Enkel onze publieke optredens

20 maart 2020 - Muziekkroegentocht Sint-Niklaas

 

Vorig jaar was Bow & Arrow niet van de partij, maar dit jaar wél op de jaarlijkse Muziekkroegentocht van Sint-Niklaas. Bow & Arrow treedt op in de Cipierskelder, gelegen aan het Nicolaasplein (cf. Pleinconcerten), vlakbij de Grote Markt. Het optreden start omstreeks 20:00 uur. Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent, want groot is het café niet. Meer info vind je op de officiële website van de stad Sint-Niklaas.

Cancelled.png
28 maart 2020 - Officiële opening baseballveld - Sint-Niklaas

 

Bow & Arrow speelt op zaterdag 28 maart 2020 ter gelegenheid van de officiële opening van een gloednieuw baseballveld te Sint-Niklaas. Bow & Arrow speelt er op uitnodiging van WBA Foxes. WBA Foxes opent zijn deuren met twee dagen baseballwedstrijden. Op zaterdag, de officiële opening vanaf 09:00 uur, spelen al de jeugdploegen die het opnemen tegen tegenstanders uit heel Vlaanderen. De wedstrijddag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen de recreanten van WBA Foxes en Antwerp Eagles. Bow & Arrow sluit omstreeks 20:30 uur de officiële dag af met een spetterend optreden in een tent. Iedereen welkom!

Cancelled.png
8 mei 2020 - Meimaand Muziekmaand - Café Bosdorp Stekene

Bow & Arrow zal op vrijdag 8 mei 2020 optreden in Café Bosdorp te Stekene en dit in het kader van 'Meimaand Muziekmaand'. In heel wat horecazaken te Stekene geven lokale bands het beste van zichzelf. Uiteraard is dit een publiek evenement en is dus iedereen welkom. Inkom is gratis. Binnenkort vind je op deze pagina extra informatie over het optreden van Bow & Arrow. Wij verwachten je!

Cancelled.png
4 juli 2020 - Kalseibraderij De Klinge

Op zaterdag 4 juli vindt de 27ste editie van de Klinge Kalseibraderij plaats in de centrumstraten van De Klinge. Naast de vele kraampjes, standwerkers, terrasjes en infostandjes, kan je er ook genieten van een gevarieerd animatieprogramma. Voor de kinderen is er kindergrime, kinderdisco en de traditionele Torenworp. Voor de iets ouderen is er een uitgebreid muzikaal aanbod. Met deze keer de Wase grootmeesters van Bow and Arrow ! Moet het nog gezegd dat de Klinge Kalseibraderij gratis toegankelijk is? Later vind je op deze pagina nog wat extra informatie. Bow & Arrow start wellicht rond 21:30 à 22:00 uur.

Cancelled.png
16 augustus 2020 - Dorpsfeesten Kemzeke

Op 14, 15 en 16 augustus 2020 organiseert de vzw Kemzeekse Dorspsfeesten de ... tja, de jaarlijkse Dorpsfeesten in Kemzeke, een deelgemeente van Stekene in het Waasland. De organisatie probeert al een paar jaar Bow & Arrow te strikken, maar het wilde nooit lukken omwille van data die niet matchten. Maar deze keer is het raak. Bow & Arrow speelt op zondag 16 augustus van 19:30 tot 21:15 uur. Alle activiteiten tijdens de Kemzeekse Dorpsfeesten vinden plaats op en rond het kloppende hart van de gemeente, het Kerkplein van Kemzeke! Tijdens de Dorpsfeesten zijn de omliggende straten rond het kerkplein afgesloten. 

Cancelled.png
20 augustus 2020 - Pleinconcerten Sint-Niklaas

Het Sint-Nicolaasplein is sinds jaar en dag een ‘hot spot’ in de stad. Vandaag is het plein nog altijd een trefpunt voor jong en oud, in het bijzonder tijdens de zomermaanden. Dit jaar wordt het Sint-Nicolaasplein extra gezellig. Elke donderdag van de maanden juli en augustus treedt een band op en op 20 augustus sluit Bow & Arrow editie 2020 van de Pleinconcerten af (vanaf 20:30 uur). Binnenkort hier meer details.

Cancelled.png
3 oktober 2020 - Kiekenhaag Kermis Stekene

Bow & Arrow trad in 2019 op Kiekenhaag Kermis op en het was een geweldig feestje. Het feestcomité heeft kort na editie 2019 Bow & Arrow opnieuw geboekt voor editie 2020. Meer informatie volgt hier later.

Geplande privé optredens ...

Er zijn momenteel geen privé optredens gepland.

Concertagenda